BENKUNG BELLY BINDING

Belly binding - liefdevol met doek omwikkeld

Negen maanden heb je een baby in jouw buik gedragen en opeens wordt jouw baby geboren en jouw buik leeg. Soms kan dit heel onwerkelijk zijn en overvalt je een gevoel van verlatenheid. Een Bengkung Belly Bind geeft je een welkome, liefdevolle omhulling van buik en bekken, waardoor je je zowel fysiek als emotioneel gesteund voelt.

Het pakket bestaat uit 3 behandelingen. Iedere behandeling start met een helende buikmassage, moxa en een castoroliepakking ter voorbereiding op het buik binden. Natuurlijk kom ik hiervoor bij je aan huis. De eerste sessie vindt bij voorkeur 4-7 dagen na de bevalling plaats. Na een keizersnede kijken we samen hoe snel het voor jou goed voelt om jouw buik te laten omwikkelen. Het is in ieder geval belangrijk de wond eerst goed te laten genezen. Meestal duurt dat zo'n 4 tot 6 weken.

Tussen de behandelingen in zitten meestal 5-7 dagen. We leren je aan hoe jij of je partner de doek bij jou om kan doen. Ook ontvang je een instructievideo om alles nog eens goed te kunnen nakijken. Meestal voel je vanzelf na 6 tot 8 weken dat je het Belly Binden niet meer nodig hebt. Dan kun je de Bengkung buikwikkel terugbrengen of -sturen en ontvang je je borg retour.

Benkung Belly Bind Pakket

Ik kom bij jou thuis om je volledig in de watten te leggen en jouw kwetsbare buik op een zachte manier te helpen in het herstel na de geboorte van jouw kindje.

  • Voorgesprek met verwarmende thee
  • Zachte buikmassage
  • Helende moxa behandeling
  • Buikpakking met biologische kruiden & olie
  • Ontspannende voetmassage
  • Bengkung bellybinding
  • Inclusief huur bellybind voor 4 - 16 weken
  • Instructievideo voor het buikbinden

Prijs voor 3 sessies aan huis: € 460,00 ex. borg

Prijs extra sessie aan huis: € 165,00 ex. borg

Borg bellybind: € 70,00

Vaginaal stoombad

Aanvullende service voor bij het belly binden

Een verzachtend en rustgevend vaginaal stoombad is een ultiem relax-moment in de hectiek van de kraamtijd. Er wordt voor je gezorgd in een warme setting met rustgevende muziek terwijl jouw baarmoeder en perineum helend worden gestoomd. Zachtjes wordt je buikholte van binnenuit uitgenodigd om verder op te schonen en los te laten. Speciale kruiden doen hun werking het zelfgenezend vermogen een handje te helpen.

Vanaf een week na je bevalling en wanneer eventuele hechtingen zijn verwijderd of opgelost mag je plaatsnemen op jouw troon!

We nemen een prachtige troon voor je mee waar je als een koningin op mag vertoeven! Je ontvangt een zakje kruiden en instructies om thuis te kunnen blijven stomen in de weken na de behandeling. Eventueel kun je een stoomstoel huren.

€50,00 per sessie of € 135,00 voor 3 sessies